Saturday, 11 February 2012

Jalan-Jalan Cari Angin


Okay, aku tau Tajuk Post ni pelik sikit. Hikhik

But well, since aku dah banyak terjebak dengan aktiviti photography ni, 
Setiap masa aku bawak kamera aku. Seriously! 
Err, kedai mamak tak lah. :D
err... ada la jugak. :)

Tadi Lunch at Chicken Rice Shop ;)

Disebabkan perut dah lapar sangat dek pagi makan cereal sikit je then pergi sekolah terus,

Aku orang yang first habis makan. 1st / 6th

Apa? Tengah lapar kan. . . .
Okay sudah.

Then baru pergi browse Kereta for Along nak beli bila dia dah kerja.

Okay, itu bukan point nya.

Waktu aku makan at Chicken Rice Shop,
Ada la sepasang adib beradik ni. Dengan Mak and Nenek dia.
Well, my mom kata kembar. So I thought kembar lah.
Aku pun dengan bawak kamera pergi approach dorang berempat.

*err, akak, nak ambik gambar dorang berdua ni boleh tak?*
(Dengan muka selamba)

*Ambik jelah. :D*
(Dengan senyuman manis.. Serius okay! Sweet kot muka dia)

Dan aku pun ambik gambar dorang berdua.

Aku fikir aku ambik 4 - 5 shoot, Dah done dah.

Sangkaan aku meleset -.-'

Aku teruskan dan teruskan dan teruskan. Punye lah aku sembang dengan mak and nenek dorang sambil tangkap-tangkap gambar sampai family aku dah tinggalkan meja dah. Haha

Urm, Those are the picture taken just now.






Aku Baru beberapa bulan belajar nak handle DSLR. So, taklah experience sangat.

Lesson for today, 
Always Bring Your Camera With You, You will Never Know What You'll Discover.
(urm, that is if your hobby is being a camera freak  like me-.-')

Oh,
P/S : Suami akak tu pun suka tangkap gambar jugak. So no wonder la The boys pandai posing
PP/S : Dorang adik beradik 3 laki. And the mom expecting to have a girl ;D Yay~ Similarity :)


No comments:

Post a Comment